Bowtech Behandling

Bowtech® i praksis

  Når man opsøger en Bowtech® behandler, er det ofte med nogle specifikke symptomer, man gerne vil have hjælp til, men derudover kan der være gamle ubalancer, symptomer og skader, som man måske ikke har fokus på. Derfor vil man opleve at den – eller de – første Bowtech® behandlinger bruges på en mere generel afbalancering af hele kroppen. Ofte vil en del af de problemer man kom for at få behandlet, forsvinde, eller aftage, efter denne eller disse behandlinger. Det der eventuelt ikke er forsvundet, behandles nu med mere specifikke procedurer.
  Din krop har helt styr på hvor årsagen til de skævheder og skavanker du kommer med, stammer fra. Så derfor er din krop også den bedste til at genoprette ubalancerne, uden alt for meget indblanding fra behandlerens side.

  Hvordan?

  Behandlingen foregår oftest på en briks, men kan også udføres siddende på en stol, eller stående. – I princippet hvor som helst – f.eks. stående på sidelinjen under en sportskamp, eller i situationer hvor noget opstår akut. Behandlingen udføres direkte på huden eller gennem  tøjet.

  Behandleren laver mellem 2-8 blide tryk på kroppen, og går så væk fra briksen i minimum 2-5 min, mens kroppen bearbejder de tryk, der er lagt ind. Når reaktionen fra grebene stopper, lægges det næste sæt tryk ind.

  De fleste bliver overraskede over hvor meget der sker i kroppen, efter denne blide påvirkning.
  En behandling varer oftest en times tid, men dette kan variere alt efter behandlerens tilgang og dine behov.

  Efter en behandling

  Man kan godt være meget træt efter specielt første behandling, det er helt normalt og bare et tegn på at kroppen ”arbejder” og justerer… En Bowtech  behandling er en proces der bliver sat i gang i kroppen, og nogle mærker reaktioner i kroppen i 3-10 dage efter en behandling. Det man mærker er, at kroppen arbejder på at løse årsagen til det problem man kom med. Derfor kan gamle symptomer kortvarigt komme op til overfladen, for så at forsvinde igen.

  De første 3 behandlinger ligger optimalt med ca. en uges mellemrum. Derefter skal der ofte være længere mellem behandlingerne, hvis der er behov for flere behandlinger.

  Effekt
  Efter en Bowtech behandling har du – blandt andet – mulighed for opleve: 

  Mere fleksibilitet i muskler og led.
  Øget muskelydelse, vitalitet og funktion og du mindsker risikoen for skader.
  Opnå bedre søvn, fordøjelse og mental klarhed.

  Valg af behandler

   Tænker du, at Bowen terapien kunne være noget for dig – eller en du kender?

   Den enkelte Bowen Terapeut har sin egen personlige tilgang og baggrund, og de fleste behandlere har en kort præsentation på behandlerlisten, så du kan finde det rette match.

   Nogle behandlere arbejder energimæssigt på krop og psyke, hvor andre har en mere fysisk/mekanisk indgangsvinkel, – men uanset hvad du har brug for og søger, er Bowen Terapi en helheds-orienteret og målrettet behandlingsform, og en behandler du finder her på siden, vil opfylde alle uddannelseskrav til en certificeret Bowtech® behandler BTAA.

    

    RAB godkendt behandler

     • Behandleren er medlem af en forening, der er godkendt som registreringsansvarlig af Sundhedsstyrelsen.
     • Alle foreninger, der er medlem af RABforum, er registreringsgodkendte.
     • RAB godkendte behandlere skal efterleve regler for god klinisk praksis.
     • Registreringsgodkendte foreninger har et klagenævn, der opfylder alle betingelser for at behandle klagesager fra klienter eller medlemmer. Registreringsloven stiller meget høje krav til klageadgang og foreningernes behandling af samme.
     • Der er garanti for, at RAB godkendte behandlere minimum opfylder et uddannelseskrav som beskrevet i registreringsloven (min. 660 timer), eller, for enkeltes vedkommende, har en ældre grunduddannelse og dertil en mangeårig erfaring. (Sidstnævnte jf. lovens ‘overgangsordning’, der udløb i juli 2006)
     • Der er garanti for, at RAB behandleren fortløbende vedligeholder og ajourfører sin faglige viden i form af efteruddannelse.
     • Forsikringsselskaberne stiller krav om, at behandleren er RAB godkendt, hvis selskabet skal dække udgifterne til behandling.
     • Sygeforsikringen “danmark”: Det er endnu ikke muligt at få tilskud til Bowtech behandling, – men vi arbejder på sagen i foreningens bestyrelse.
     • RAB-behandler = Registreret Alternativ Behandler.