Efteruddannelse

Ajourføring

Bowtech foreningen stiller krav til ajourføring på 32 timer over 2 år i kurser, der udbydes af instruktører godkendt af The Bowen Therapy Academy of Australia (BTAA)

Ligeledes godkendes kurser der udbydes af

Karel instituttet, Holland
John Wilks, England
Ron Phelan fra Olab instituttet England
Kelly Clancy, Seattle fra American Bowen Academy
Tom Meyers (Anatomy Trains) 

KURSUSBESKRIVELSER

Modul 8

Adgangskrav:
Bestået basisuddannelsen Modul 7

PRIS

MEDLEMMER
1. gang kr. 2.000.-
derefter kr. 1.600.-

IKKE MEDLEMMER
1. gang kr. 2.200.-
derefter kr. 1.760.-

Tilmelding: Til Lene Rødshagen

Betaling:  Til den kursus ansvarlige.

Kursus indhold: Alle procedurer lært på modul 1-6 gennemgås og øves, og der vil være nye procedurer.

Modul 9/10 - Special proc. 1

Adgangskrav:
Fuld medlemskab af Bowtech foreningen, modul 8
samt bestået anatomi/fysiologi/sygdomslære

MEDLEMSPRIS

1. + 2. gang kr. 3.000.-
derefter kr. 2.000.-

Tilmelding: Til Lene Rødshagen

Betaling: Til den kursus ansvarlige.

Kursus indhold: Du lærer 12 nye procedurer bl.a. for iscias, psoas, udvidet halebensprocedure, udvidet kæbe-procedure, knæ, soleus og brystben.
I forbindelse med modul 10 er der en skriftlig prøve samt eksaminering i  grebene fra modul 9

Modul 11/12 - Special proc. 2

Adgangskrav:
Fuld medlemskab af Bowtech foreningen, bestået modul 10

MEDLEMSPRIS

MEDLEMMER:
1. + 2. gang kr. 3.000.-
derefter kr. 2.000.-

Tilmelding: Til Lene Rødshagen

Betaling: Til den kursus ansvarlige.

Kursus indhold: Dette er et meget intensivt kursus, hvor du lærer
10 nye procedurer til bækken og ben
9 greb til torsoen
8 greb til skuldre og arme
3 greb til hoved

I forbindelse med modul 12 er der en skriftlig prøve samt eksaminering i  grebene fra modul 11

Vagus Nerven v/John Wilks

Adgangskrav: Modul 7

Tid og sted:  Fr/lø – 31/3+1/4-23  – Pilelund, Odense vej 17, 5550 Langeskov

Pris kr. 3200 til konto: 2280 – 2551 581465   (husk at skive dit navn og Kode JW/NV)

Overnatning kan bestilles hos Åse som ejer stedet 30483538 og ellers ser det nu ud som om Langeskov kro igen er åben: Langeskov kro, Odensevej 16, 5550 Langeskov, Telefon: 65 38 12 73

Sprog: Kurset er på engelsk – John taler et meget let forståeligt engelsk. Der oversættes efter behov.

Kursus Indhold: 50 måder at påvirke Vagus på

En to-dages workshop, der udforsker vagus, det ‘sociale nervesystem’ og den polyvagale teori (Den polyvagale teori: det sociale nervesystem og vagusnerven. Dybest set handler den polyvagale teori om, hvad tryghed i sociale relationer betyder for det autonome nervesystem og dermed helbredet generelt. Ordet polyvagal kommer af ordene poly (mange) og vagal (vagus – eller vagusnerven)

I denne workshop vil vi udforske måder at uddybe forbindelsen til os selv og andre gennem porten til vores egne udsøgt intelligente nervesystemer. Vi vil inkludere et ukompliceret blik på, hvordan vores nervesystemer reagerer på indre og ydre stimuli ved specifikt at lægge mærke til vores egne og andres sociale nervesystems reaktioner. Workshoppen vil se på vagus inden for rammerne af Polyvagal Theory and the Social Engagement System (Stephen Porges) og give færdigheder til at spore og arbejde med vores egne svar i et sikkert og indesluttet miljø.

Nu mere end nogensinde er det utroligt værdifuldt at forstå, hvordan vi kan regulere vores nervesystemer som reaktion på aktuelle udfordringer. I løbet af denne workshop vil vi i praksis udforske nogle måder, hvorpå vi kan aktivere vores sociale nervesystem og vores ‘ventrale vagus’ for at berolige vores nervesystemer og integrere oplevelser positivt.

 Ved at bruge nogle praktiske øvelser, der involverer åndedræt, legemliggørelsespraksis, bevægelse, berøring, leg og sociale aktiviteter, vil vi udforske en række måder, hvorpå du kan engagere de nyere vagale kredsløb for at fremme velvære både hos os selv og menneskerne omkring os. Dette er en interaktiv og oplevelsesrig workshop, så giv dig selv timeout i denne tid for at slukke, aktiver og slappe af! At aktivere den ventrale vagus er dybt afslappende, beroligende og styrkende, så det er godt, hvis du kan give dig selv lidt tid til at udforske de helbredende dybder af dit eget nervesystem. At forstå, hvordan vores autonome nervesystem fungerer, kan være enormt styrkende i vores daglige liv og hjælpe os med at slippe af med skyldfølelsen eller følelsen af, at vi burde være i stand til at kontrollere områder af vores liv, som er udfordrende.

Kursus: Mor og Barn Bowen v/John Wilks

Adgangskrav: Modul 7

Tid og sted:  Sø/Ma – 2+3/4-23  – Pilelund, Odensevej 17, 5500 Langeskov

Pris kr. 3200 til konto: 2280 – 2551 581465 (husk at skive dit navn og Kode JW/NV)

Gentagelses pris kr. 2500

Overnatning kan bestilles hos Åse som ejer stedet 30483538 og ellers ser det nu ud som om Langeskov kro igen er åben: Langeskov kro, Odensevej 16, 5550 Langeskov, Telefon: 65 38 12 73

Kurset er på engelsk – John taler et meget let forståeligt engelsk. Der oversættes efter behov.

Kursus Indhold:

Graviditet og fødsel – Sådan opnår du det bedst mulige resultat for både mor og babyEt 2-dages seminar med John Wilks og Lina Clerke Målet med dette seminar er at hjælpe Bowen-terapeuter med at forstå processen med graviditet og fødsel fra både mors og babys perspektiv. Den ser på de fysiske konsekvenser af visse former for fødsel (f.eks. sugning og kejsersnit) og måder at opnå det bedste resultat med hensyn til babyens placering. Måder at hjælpe både mor og baby efter en vanskelig fødsel vil blive udforsket samt en forståelse af den psykologiske og følelsesmæssige prægning, der opstår på dette tidspunkt. Visse Bowen procedurer og bevægelser vil blive øvet for at vise, hvordan Bowen kan bruges under graviditet (f.eks. sideliggende og siddende) for at fremme optimal fosterpositionering og også for barnet, der har været igennem en vanskelig fødsel. 

På dette kursus assisteres John normalt af Lina Clerke, jordemoder og doula.

Vigtigheden af ​​et trygt miljø, empati og øjenkontakt, når du arbejder med babyerForhandling af berøring og plads ved arbejde med babyerFysisk og psykologisk prægning og de langsigtede sundhedseffekter af fødslenForberedelse til graviditetLivmoders sundhed og kropsholdningVigtige områder under graviditeten fx ernæring, motion, afslapning mmIVF og hvordan man arbejder med det og andre former for assisteret befrugtning. Deres medicinske bivirkninger og følelsesmæssige konsekvenser.Første 3 måneder – hvad sker der med fosteret og moderen, og hvordan man hjælperKonsekvenserne af bækkenbundsproblemer for moderenPsoas i moderen og babyenDynamikken i en ‘normal’ vaginal fødsel fra barnets perspektiv og en udforskning af de mulige trykkræfter introduceret på dette tidspunktBageste babyerSædefødslerBrugen af ​​pincet og sug og hvordan det påvirker barnetPlanlagte og akutte kejsersnit – hvordan man arbejder med mor og babyBabyer, der er født “normalt”, men udviser symptomer som kolik, rastløshed osvEn forståelse af babyers nervesystem i form af binding og social kommunikationEt kig på babyens kranium – dens forskelle til en voksenForstå babys primitive reflekserNavlens rolle og hvordan den skæres i leveringen – dens konsekvenser og hvordan man arbejder med navlechokSer på konsekvenserne af inducerede leveringerOxytocins rolle ved fødsel og amningArbejde med mødre efter fødslen (herunder arbejde med arvæv efter kejsersnit)

Tmj Kæbekursus v/Ron Phelan

Adgangskrav: Skal have deltaget på tidligere Kæbe kursus eller på Assesment Ron´s testing kursus

Hormonal Release v/Ron Phelan

Adgangskrav: Modul 7

Vil du videreuddanne dig i BOWTECH?

Bowtech Foreningen Danmark

Copyright 2021 | Design af Yin Branding

Frederikshåbvej 49, 7183 Randbøl | Mail: info@bowtech.dk | CVR: 26804663