Cases

Læs om hvordan Bowen Terapi har hjulpet andre. Klik på krydset ud fra den case, du vil læse om.

Astma

“Jeg kom til min lokale Bowen Terapeut i starten af 2016, med astma, og har siden været til ti Bowtech behandlinger fordelt over fire måneder. I løbet af perioden er mit Peak Flow steget fra 350 til 420, og jeg er helt stoppet med at tage den astmamedicin, jeg før tog både morgen og aften, og inden sport.

Kvinde 19 år

Begyndende blærebetændelse

“Jeg kontaktede en Bowtech behandler, fordi jeg havde optræk til blærebetændelse. Under hendes kyndige og omsorgsfulde hænder, blev min krop gennemarbejdet. De lette Bowen-greb fandt ind til mine smertepunkter og forløste dem stille og blidt. Hun lavede også et nyre-greb og det må have været meget effektfuldt, for min blærebetændelse gik i sig selv. I tilgift oplevede jeg, at de smerter jeg plejer at have under min menses aldrig dukkede op”

Kvinde 45 år

Fibrom/muskelknude i underlivet

”Efter et par måneder med voldsomme blødningsforstyrrelser fik jeg, i slutningen af januar 2013, konstateret et fibrom/muskelknude i underlivet, på størrelse med en appelsin, hos min praktiserende læge. – Lægen henviste mig derfor til Skejby sygehus til nærmere undersøgelse og – sandsynligvis – operation.  

I maj måned startede jeg på et intensivt behandlingsforløb med ugentlige behandlinger hos min Bowen terapeut, som jeg tidligere havde gået til en afstressende behandling hos en gang imellem, og jeg nåede at få 4 behandlinger inden underlivs-scanningen på hospitalet i juni.
Ved denne scanning kunne der ikke konstateres noget fibrom overhovedet!

Jeg fortsatte Bowtech-behandlingerne endnu nogle gange herefter og er dybt taknemmelig for de gunstige virkninger heraf. Ikke alene undgik jeg den operation jeg var blevet stillet i udsigt, – sidegevinsterne har også været mange og lige så positive: Bedre kropsfornemmelse, mere nærvær, mere handlekraft og bedre evne til at mærke følelser og behov.

Jeg er stadig forbløffet over resultatet men kan kun anbefale behandlingen, der er blid men effektiv.”

Kvinde 48 år

Skæv hofte efter løft/skub

“For 6 mdr. siden var jeg så ubetænksom at skubbe en tung sofa tilbage på sin plads med hoften. Resultatet var manglende bevægelighed i hofteleddet og smerter for hvert eneste skridt, jeg tog, – pludselig var 50 m. afstand et stort problem!
Jeg søgte straks alternative muligheder for behandling, – i alt 3 forskellige – uden nævneværdig bedring, og havde faktisk sagt farvel til vandreture og storbyferier, da en veninde foreslog mig Bowtech-behandling, som hun selv var meget begejstret for. Ærlig talt havde jeg ikke de store forventninger, men havde jo intet at tabe, – og godt at jeg gjorde det, for efter 6 eller 7 behandlinger kunne jeg igen bevæge mig uhindret —– og har bestilt en vandrerejse til Toscana til foråret!!!
Behandlingen består af små, blide muskelgreb efterfulgt af en lille pause, mens virkningen af grebene virker i kroppen. I begyndelsen undrer man sig over, at så små greb overhovedet kan bevirke noget, men den vildfarelse kommer man snart ud af, når man i pauserne mærker, hvor kraftigt de virker ind på kroppen.
Selvom jeg nu er “fritgående”, fortsætter jeg med at gå i behandling hos en Bowen terapeut for såvel fysisk som psykisk at være i god form.
Jeg kan kun på det allervarmeste anbefale Bowtech-behandling – den kan noget mere!”

Kvinde 75 år

Sklerose udfordringer

“Jeg har det sidste års tid gået hos en Bowen terapeut, fordi jeg har fået sklerose og fordi der er sket store omvæltninger i mit liv. Sklerosen var den primære grund til at opsøge en anderledes behandlingsform – især fordi min type sklerose ikke kan behandles effektivt medicinsk. Det kan forværre min tilstand at have stress, og jeg føler at en af virkningerne ved Bowtech er den mediterende/opmærksomme tilstand både krop og sind bevæger sig ind i under terapien: en aktiv, men helt afslappet tilstand. Det føles som om opmærksomheden er mindst lige så vigtig som de greb, der “vækker” kroppen. Jeg har oplevet, at følelsen i mine hænder blev bedre, at jeg kunne gå bedre, og jeg har oplevet at være til stede i min krop på en opmærksom måde, jeg ikke har oplevet før. Det føles som en kamp mod sklerosen, der ikke kæmpes med kanoner (medicin), men uden “våben”, bare med ens egen opmærksomhed på de muskler, der aktiveres af grebene. Jeg vælger begge veje, både kanoner og Bowtech!”

Mand 45 år

Skæv hofte, ryg og skulder

“Jeg har fået behandling med Bowen Terapi og er meget glad og overrasket over den positive virkning, det har haft på mit helbred.
Jeg blev opereret i min venstre skulder for en del år siden, hvor jeg fik indsat en skulderprotese. Det gik fint i nogle år, men pludselig fik jeg meget stærke smerter i venstre skulder, jeg kunne ikke sove om natten for smerter og fik smertestillende medicin. Jeg blev undersøgt på hospitalet og fik den besked, at det muligvis blev nødvendigt med en ny operation, men at der ikke var nogen garanti for, at det ville blive bedre. Derfor skulle jeg foreløbig fortsætte med smertestillende medicin, som heller ikke hjalp ret meget. Jeg hørte heldigvis om Bowen Terapi, og allerede efter første behandling kunne jeg mærke en bedring. Jeg fik for første gang i lang tid en meget roligere nattesøvn, og efter nogle behandlinger havde jeg ikke brug for smertestillende medicin mere, og det har jeg stadigvæk ikke. Jeg slap også for at blive opereret igen, og det er jeg meget glad for.
Jeg har haft en del problemer med min tyktarm med smerter og diarre, men det er også blevet bedre, efter jeg begyndte at få behandling med Bowen Terapi.”

Kvinde 76 år

Ømme Lymfer i brystregionen

“Efter min brystreducerende operation kunne jeg ikke ligge på ryggen og sove pga ømme lymfekirtler på siden af brystet. Efter kun én Bowen behandling, gik jeg direkte hjem og sov et par timer – på siden – og helt uden smerter. Jeg sover nu meget bedre om natten. Jeg oplever at have fået mere energi, da min nattesøvn ikke længere er præget af smerter. Jeg kan på det varmeste anbefale Bowen behandlinger, der ikke alene er behagelige, men også forvandler smerte til velvære. Min behandler er mild og tilstedeværende og hun ved præcist, hvad hun gør”

Kvinde 45 år

Lettere stress og travlhed

“Sommeren 2014 fik jeg 6 Bowen behandlinger, da jeg oplevede ekstra pres på jobbet og hjemme. Symptomerne var søvnløshed, hjertebanken og modløshed. Under hver Bowen terapi oplevede jeg totalt afslappethed, en skøn pause og frirum fra ræset. Jeg fik min “grounding” tilbage, begyndte at sove bedre igen og fik undervejs øjnene op for at jeg var ramt af stress. Bowen terapi fik mig til at stoppe op, mærke min krop og mig selv igen. Hvilket for mig betød at jeg efter nogle behandlinger kunne tænke mere klart og først derefter kunne tage handling. Jeg fik lavet nogle justeringer i mit arbejdsliv og blev mere opmærksom på, hvad der bringer værdi og glæde i mit liv. Jeg har i dag mere fokus på at bibeholde balancen mellem arbejde og privatliv, og får lejlighedsvis stadig Bowen terapi hos min lokale behandler som afstresning og forkælelse. Det kan varmt anbefales.”

Kvinde 47 år

Klemt nerve giver smerter i nakken

“I efteråret 2016 havde jeg store problemer med smerter i nakke, skulder og overarm, som følge af afklemte nerver i nakken. Jeg var sygemeldt i længere tid og gik til fysioterapi, uden den store effekt. Efter ca. halvanden måned fortalte jeg om mine symptomer til en bekendt, der viste sig at være Bowtech-terapeut. Hun gav mig en behandling, som med det samme reducerede smerterne betragteligt. Da hun boede langt fra mig, anbefalede hun en behandler, som bor tætter på mig, til det videre forløb, og efter ca. to behandlinger hos hende, var jeg smertefri. Et par behandlinger yderligere har desuden øget bevægeligheden i nakken.”

Mand 60 år

Smerter i ben gennem flere år

“Kære Bowen behandler

Vil lige fortælle, at jeg stadig har det godt i mit ben, jeg glædes over det hver dag. Jeg ved også, hvad jeg skal gøre, hvis det begynder igen, så får du nemlig besøg af mig.   “Jeg er 66 år og har i flere år haft smerter i venstre ben og har af og til måttet tage smertestillende. Det har været værst om natten.  Jeg har haft gang i mange forskellige behandlinger, men lige lidt har det hjulpet.  Efter at jeg har fået 5 behandlinger hos en Bowen behandler har jeg ikke taget en eneste smertestillende pille og jeg kan igen gå lange ture og fungere normalt i min hverdag. Det er fantastisk ikke at have smerter og jeg glæder mig over det hver dag.”

Kvinde 67 år

Arvæv og ømt haleben

“I foråret 2019 stiftede jeg bekendtskab med behandlingsformen Bowtech.

Jeg er blevet behandlet for arvæv, og et vredet haleben ifm. efterfødselskomplikationer som gjorde, at jeg ikke kunne sidde smertefrit på numsen.

Jeg blev meget overrasket over de blide og korte tryk og, at jeg efterfølgende skulle ligge alene i flere minutter, alt imens Bowtech behandleren forlod lokalet, for at lade min krop selv arbejde videre med impulserne. Jeg må sige, at jeg ikke havde store forventninger til effekten af dette. Og jeg blev derfor meget overrasket over den store virkning. Allerede da jeg gik fra første behandling mærkede jeg influenza symptomer, som dog ikke udviklede sig til sygdom, men blot var tegn på at kroppen begyndte at arbejde og nogle timer efter første behandling begyndte min krop at rumstere og prikke og hele sig selv.

Min lokale behandler er sød, seriøs og yderst professionel og kompetent. Hun kan noget særligt med sine hænder. Hun udviser varm omsorg, og man føler sig set og hørt som menneske.

Jeg giver herfra de varmeste anbefalinger.”

Kvinde 41

Tilstede i kroppen

“Tak for en skøn behandling – det er længe siden jeg har følt mig så afslappet og bare tilstede i min krop  ” “Tak for sidst – det er jo bare fantastisk hver gang – og der sker vilde ting i mit liv”. 

Kvinde 38 år

Hjælp til hoste

“Thank you very much, for your -gold hands – it is always a pleasure to come, me and my daughter. She is your fan nr 1. She is very happy that her cough is gone now! Is a very delicate therapy that involves all body & mind at the same time
You will find in (Navn) a professional Bowen therapist and a person who knows how to listen to your issues.”

Mor til pige på 5 år

Smerter i skulder

“De to Bowtech behandlinger her indenfor de forgangne to uger har i den grad lettet på smerterne i skulder, lænd og arme. Jeg føler næsten at min bevægelighed er blevet frigivet igen efter at have været knudret inde!”

Kvinde 51

Diskus problematikker

Tennisalbue