Uddannelse

Bowen terapi – forstå kroppens sprog

Her får du den information du skal bruge, hvis du tænker på at uddanne dig til certificeret Bowen Terapeut BTAA, – hvad enten du tilføjer Bowtech® som et supplement til behandlingsformer du allerede anvender, – eller du vil bruge den som primær behandlingsform.

Tager du uddannelsen til Bowen Terapeut, sætter du samtidig fokus på din egen sundhed, dit helbred og din trivsel, og du møder nye mennesker og får et netværk, som deler din interesse for sundhed og behandling. 

Vores uddannede Bowtech® behandlere har så gode erfaringer med Bowen teknikken, at vi tænker den vil være en gevinst for enhver klinik at få på ”menuen”, hvad enten din målgruppe for eksempel er indenfor sport, rehabilitering, stress -ramte, kroniske problemer, smerter eller generel afspænding og harmonisering, – og om du arbejder med børn, unge, ældre, dem midt imellem, eller bevæger dig indenfor flere aldersgrupper. 

Værd at vide:

  • BTAA står for Bowen Therapy Academy of Australia og Bowtech® er en sammenskrivning af ordene Bowen og technique.
  • Bowtech® er godkendt som behandlingsform af Sundhedsstyrelsen.
  • Bowtech® er en primær behandlingsform og kan dermed stå for sig selv.
  • Det er ikke et krav at du har en anden sundhedsfaglig uddannelse eller tager andre bifag for at blive uddannet og certificeret Bowen Terapeut.
  • Som Bowtech® behandler kan du blive momsfritaget.
  • RAB – registrering: Som Bowtech® behandler kan du blive RAB godkendt – Registreret Alternativ Behandler. Det er Bowtech Foreningen Danmark, som foretager din registrering. Du kan henvende dig til Bowtech Foreningens bestyrelse, når du er klar til at blive registreret, ved at sende en mail til info@bowtech.dk med dine uddannelsespapirer vedhæftet.

Hvis du ønsker momsfritagelse, og en eventuel RAB-registrering, indgår obligatoriske bifag, som du kan læse om nederst på siden om Uddannelse – Basis uddannelse: 

Bowtech behandling til store og små dyr:

Vidste du at Bowtech® også kan anvendes til dyr – både store og små?

Få information om uddannelsen til Bowtech® – EMRT™ – Equin Muscle Release Therapy  – heste og andre store dyr:

Og Bowtech® – CCmrt™- Cat and Canine Muscle Release Therapy – kat, hund og andre små dyr:

Udtalelser om uddannelsen til BOWTECH®-terapeut

Chalotte B. / 5250 Odense SV

”Jeg er 50 år, og har tidligere arbejdet som lægesekretær, men da jeg hørte om Bowen og prøvede denne med succes på egen krop, valgte jeg at blive Bowen behandler. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv og ikke mindst mine klienter”.

Gerda B.M. / 6760 Ribe

“På en Helsemesse i Ribe traf jeg Maren, der tilbød Bowtech® prøvebehandlinger. Jeg blev imponeret over, hvilke reaktioner behandlingen satte i gang i min krop. Derfor blev jeg nysgerrig efter at vide mere om denne, for mig ukendte, behandlingsform. Maren fortalte, at hun 14 dage efter startede et nyt undervisningshold i Bowtech®. Jeg var ikke et øjeblik i tvivl om, at det hold skulle jeg bare med på, så jeg var klar. Efter at have bestået eksamen, åbnede jeg klinikken Bowtech® Ribe på min bopæl”.

Kirsten P. / 3200 Helsinge

 ”Efter nogle år som akupunktør, havde jeg brug for en blidere behandlingsform, og da jeg i akupunktur arbejder med meridianer, faldt det let at implementere Bowtech®, hvor jeg arbejder på og over mange meridianbaner.

Jeg arbejder med børn, som elsker at få Bowtech® behandlinger, men alle aldersgrupper har stor glæde af denne behandlingsform.”

Sophie B. / 8270 Aarhus S.

”Da jeg uddannede mig til Bowen terapeut, var det i første omgang som egen-terapi efter en periode med svær stress … Jeg blev mere og mere begejstret – samtidig med at mit helbred blev bedre og bedre – og endte med at tage alle Basis Bowtech® moduler, alle bifag, og åbne klinik i Aarhus C., i løbet af knap 2 år. Nu har jeg været selvstændig behandler i snart 8 år og har ikke et øjeblik fortrudt, denne fantastiske investering i mig selv, min sundhed, mit liv”.

Mona K. / 6230 Rødekro

”Jeg stiftede bekendtskab med Bowtech® efter et biluheld, hvor jeg fik store problemer med mine skuldre. Bowtech® hjalp mig så også efterfølgende mentalt gennem en stor sorg-periode i forbindelse med en fyring og et dødsfald.

Efter at have følt på egen krop, hvad Bowtech® kan gøre for én, besluttede jeg mig for at tage uddannelsen, hvilket også har gjort, at jeg i dag helt har skiftet karriere-genre”.

Jørn. R. / 5881 Skårup

”Jeg er uddannet lærer med idræt som linjefag og har i mange år arbejdet med gymnastik og idræt, hvor skader og behandling af disse har haft min interesse.

Jeg valgte Bowtech® uddannelsen efter at jeg havde prøvet det på min egen krop. Jeg kunne tydeligt mærke hvordan behandlingerne påvirkede hele kroppen og havde en helt anden og længerevarende effekt, end andre behandlingsformer jeg havde prøvet. Desuden tiltalte det mig meget, at så små og blide greb kunne give så stor effekt. Siden har jeg praktiseret som Bowtech® behandler sideløbende med mit lærerjob”.